История

Кой е в кухнята?

Казват, че зад всяка велика курабийка, стои усмихната жена с брашно по престилката. Добре де, ние го казваме. Представяме ти Анита, която отваря магазин за здравословна храна, защото  вярва, че добре нахранените хора с истинска храна са по-добри и по-щастливи.  Анита обожава сладкиши и намира вдъхновение в традиционните рецепти. Тя експериментира с качествени съставки и създава здравословни десерти, които бързо намират място в магазина. И така през 2012 година се поява Курабийница, твой верен спътник, награда за сетивата и сладко вдъхновение.

A днес Анита продължава да превръща вдъхновението и любовта си в разкошни курабийки, които могат да направят денят ти по-добър. И това не е краят на една красива приказка, а началото на едно вкусно приятелство.

В нашите курабийки няма тайна съставка. Има много любов и грижа. Останалото можеш да прочетеш на етикета. Взимаме най-качествените продукти, за да забъркаме вкусните курабийки. Всяка една от тях е био сертифицарана и направена в България. 

Можеш да намериш това парченце домашен уют и да поемете заедно към приключенията, които те очакват.  Курабийница е с теб.